top of page

Medarbetarsök och kompetenshantering

Vår lösning för medarbetarsök och kompetenshantering hjälper alla inom organisationen att hitta sina medarbetare eller en specifik kompetens de behöver. Att hitta medarbetare förenklas genom snabbt och smidigt kunna filtrera på tex kontor, avdelning, land eller annan information. Lösningen inkluderar också hanteringen av kompetenser för medarbetarena i ett självbetjäningsgränssnitt som är enkelt och lätt att använda.

Full koll på medarbetare och kompetenser

Vi erbjuder en sök- och filterfunktion för att enkelt hitta alla kollegor med en viss kompetens, på ett visst kontor eller som har en viss roll. Det går lika bra att antingen söka efter en person, titel, kontor, eller kompentens som att använda filtervalen för att se alla medarbetare på ett visst kontor eller med en specifik kompetens. Sökresultaten har även kontaktknappar för att chatta eller ringa kollegan via Teams.

Dessa funktioner kan enkelt integreras på intranätet och erbjuder organisationen att mycket kvalificerat stöd att både hantera kompetenser och hjälpa medarbetarna hitta kollegor med specifika kompetenser, eller vem som jobbar på vilket kontor och har en viss roll.

 

Sökfunktionen är konfigurerbar i vilka fält som ska synas och har stöd för att filtrera bort specifika konton, tex servicekonton eller testkonton som inte ska synas i sökresultat. Sökresultaten har mouse-over funktion för att visa vilka kompetenser en specifik kollega har, och kan länkas direkt till Delve-profilen automatiskt.

Istället för att via Delve hantera kompetenser och färdigheter med de utmaningar som det innebär som tex felaktiga eller kreativt formulerade kompetenser och felstavningar, erbjuder vår lösning en styrd hantering av vilka kompetenser som kan väljas. Kompetenserna som ska kunna väljas definieras av organisationen, och saknas någon kompetens kan medarbetarna föreslå nya.

Lösningen innehåller:

  • Medarbetarsök och filtrering med konfigurerbar layout

  • Kompetenssök och kompetensfilter

  • Hantering av kompetenser

  • Förslagshantering av nya eller saknade kompetenser

Skärmbild på medarbetarsök i SharePoint
Skärmbild på lösning för kompetenshantering i Microsoft 365

Kontakta oss för mer information och möjlighet till demo. 

Vi träffar er gärna på plats eller online via Teams.

bottom of page